Onze oplossingen voor meer bedrijfsgroei

Concreet advies...

Meer verkoop, meer omzet, meer klanten, meer groei… Het is ook mogelijk voor uw bedrijf. Bent u ondernemer, manager, directielid, zaakvoerder of bestuurder van een klein tot middelgroot bedrijf? We begeleiden uw groeitraject met concreet advies op maat. Samen bouwen wij aan het succes van uw onderneming.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Meer groei...

Ondernemers succesvol begeleiden is ons vak. Ansel vervangt uw problemen door oplossingen. Intensive samenwerking met Ansel zorgt voor meer bedrijfsgroei.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan

25 jaar ervaring...

Zelf de problemen oplossen die uw groei belemmeren, kan nooit zo snel als met ons. Wij gebruiken een succesvolle aanpak gefundeerd op 25 jaar ervaring. Eén uur gesprek is voldoende om te ontdekken hoe wij u verder kunnen helpen.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Resultaatgericht...

Stop met tijd en geld te verliezen door verder te zoeken naar mogelijke antwoorden. Betaal niet langer voor problemen maar investeer in opbrengsten. Aan de hand van onze antwoorden start u veel sneller met een resultaatgerichte uitvoering. U bespaart zo veel tijd en geld.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan

“In elke markt is er ruimte voor winnaars, hoe slecht de markt het in het algemeen doet.”
Marc Buelens

Onze oplossingen worden uw competitief voordeel

Wij starten met een open gesprek en bepalen welke obstakels en problemen uw groei belemmeren. Dankzij onze ervaring duurt dit slechts een uur. Daarna bepalen we samen welke meerwaarde Ansel u kan bieden.
Wij werken in stappen van 4 uur. Elke stap leidt tot concrete acties. Elke actie brengt oplossingen op uw maat. Elke stap is een deelresultaat dat u dichter bij uw doel brengt. Om de 4 uur is er een evaluatiemoment en beslist u of u verder wilt groeien dankzij onze begeleiding.
Dankzij onze ervaring en specifieke aanpak kunnen wij focussen op resultaten. Samen met Ansel gaat u veel sneller vooruit dan alleen. Ook daarom is uw opbrengst veel hoger dan de investering.
Uw bedrijf of organisatie is uniek. Uw problemen zijn universeel. Wat voor u moeilijke problemen en obstakels lijken, lossen wij dagelijks op. Eerder dan alles zelf uit te zoeken, start u meteen met onze oplossingen op uw maat.

Ansel verzamelt kennis en informatie bij verschillende bedrijven. Deze kennis kunt u nooit evenaren binnen uw organisatie, hoe goed u ook geschoold bent. Vanaf nu bent u niet meer alleen aan de top.

Extern advies en begeleiding gebruiken is een belangrijke hefboom. Een hefboom is een actie die meer resultaat oplevert met minder of gelijke middelen. Succesvolle bedrijfsleiders doen beroep op extern advies en begeleiding. U ook?

Vraag nu gratis uw intake gesprek aan

Ja, ik wil resultaten behalen

Over Ansel Advies

Ansel Advies werd in 2012 opgericht door Cedric Heyndrickx.

Doorheen zijn rijke professionele carrière heeft hij meerdere bedrijven opgericht die hij succesvol heeft uitgebouwd en verkocht. Hij werkte meer dan 6 jaar als productmanager voor één van de succesvolste Belgische familiebedrijven.

Sinds 2012 is hij voltijds actief als bedrijfsadviseur. Hij coacht voornamelijk managers en bedrijfsleiders. Cedric adviseerde reeds tal van bedrijven op het gebied van verkoop, organisatiestructuur, leiderschap en management. Ondertussen staat de teller al op meer dan 30 jaar ervaring.

Cedric is auteur van het managementboek Resultaat in het kwadraat, uitgegeven door Academia Press.